Prosječan dnevni iznos dospjelih nepodmirenih obveza rekordnih 616 milijuna eura

Bez autora
Apr 03 2012

U Sloveniji je u veljači bilo 5174 pravnih osoba s dospjelim nepodmirenim obvezama što je manje nego u siječnju kada je brojka iznosila 5283. Na najvišu razinu ponovno se popeo prosječni dnevni iznos dospjelih nepodmirenih obveza pravnih osoba koji iznosi 616 milijuna eura, a svoj rast je počeo još u prosincu prošle godine. Tada je bio 9 posto viši nego u studenom iste godine i za 55 posto viši nego u prosincu 2010. godine. U siječnju je broj pravnih osoba koje su imale blokirane račune bar na pet dana bio viši nego osoba u građevinskim djelatnosti. Ista situacija ostala je u veljači. Najviše je nepodmirenih obveza iz trgovačkih djelatnosti.

Prosječan dnevni iznos dospjelih nepodmirenih obveza rekordnih 616 milijuna euraU Sloveniji je u veljači bilo 5174 pravnih osoba s dospjelim nepodmirenim obvezama što je manje nego u siječnju kada je brojka iznosila 5283.

Na najvišu razinu ponovno se popeo prosječni dnevni iznos dospjelih nepodmirenih obveza pravnih osoba koji iznosi 616 milijuna eura, a svoj rast je počeo još u prosincu prošle godine. Tada je bio 9 posto viši nego u studenom iste godine i za 55 posto viši nego u prosincu 2010. godine.

U siječnju je broj pravnih osoba koje su imale blokirane račune bar na pet dana bio viši nego osoba u građevinskim djelatnosti. Ista situacija ostala je u veljači. Najviše je nepodmirenih obveza iz trgovačkih djelatnosti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik